Om Granimator

Granimator är en handels- och kartläggningsplattform med ett säkert och intuitivt gränssnitt som gör handel och spårning av kryptovalutor bekväm och problemfri. Teamet på handelsplattformen har ett tydligt uppdrag att leverera en enkel men robust handelsautomationslösning för internationella kryptohandelsproffs.

Granimators vision

Teamet på Granimator tror att kryptovalutor, som Bitcoin, och blockchain-teknik kommer att bidra till att skapa ett bättre finansiellt landskap för framtiden.

Teamet på handelsplattformen strävar efter att få den framtiden till liv genom att utveckla produkter och lösningar som gör den verkliga användningen av kryptovalutor och onlinetillgångar enkel, transparent, stabil och säker.

Team

Handelsplattformen har skapats av erfaren teknik, ekonomi och efterlevnad, proffs, och har blivit erkänd för sin säkerhet och transparens. Plattformen drivs och förvaltas av ett passionerat team av experter som är väl insatta i handel, fintech, anti-penningtvätt och mjukvaruutveckling.

Teamets värderingar och principer

Granimators team utvecklade plattformen eftersom medlemmarna är passionerade och engagerade i öppna, stabila och transparenta marknader. De vill också vara en viktig drivkraft i en utbredd adoption.

Teamets mål är att stärka miljontals människor genom att ge enkel tillgång till kraftfulla verktyg, funktioner och utbildning relaterad till handel med tillgångar online och strategier. Teamet värdesätter integritet, innovation, säkerhet och transparens.

Säkerhet över allt annat

Du måste vara säker och säker när du handlar med kryptovalutor, som Bitcoin och Ripple. På Granimator tar teamet din säkerhet och integritet på största allvar med de bästa säkerhetsfunktionerna och protokollen så att du kan fatta lämpliga beslut och utöka din portfölj.

Granimator